Televizija

RSS

HOO dobio sportski program

18.12.2010 0 komentara zlatko mateša, HOO

HOO dobio sportski program

Zlatko
Zlatko Mateša

Sportska televizija novi je i prvi specijalizirani sportski digitalni televizijski kanal u Hrvatskoj, odlučilo je Vijeće za elektroničke medije (VEM).

Sportska televizija ime je programa s kojim je tvrtka HOO TV d.o.o., u stopostotnom vlasništvu Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), konkurirala na javnom natječaju za davanje koncesija za obavljanje djelatnosti pružanja medijskih usluga televizije - emitiranje specijaliziranih televizijskih kanala u zemaljskoj mreži unutar Multipleksa D (MUX D).

Koncesija predstavlja povijesnu prekretnicu za sveukupnost hrvatskog sporta, svih hrvatskih sportaša, sportskih djelatnika i dužnosnika, volontera u sportu. To je uspjeh i paraolimpijskog sporta, školskih sportskih klubova, djece vrtićke dobi, ali i rekreativaca, izjavio je predsjednik HOO-a Zlatko Mateša.

Sportski rezultati uvijek dolaze nakon temeljitih priprema i truda. Od početka smo ozbiljno pristupili ovom projektu i vjerovali u pobjedu, rekao je glavni tajnik HOO-a Josip Čop.

Ponovio je da se Sportska televizija neće financirati iz proračuna HOO-a, već iz prihoda od oglašavanja, sponzorstva i ostalih planiranih marketinških aktivnosti te suradnje sa svim zainteresiranim poslovnim partnerima. Postoji znatan broj gospodarstvenika koji ulažu u sport, ali to nije vidljivo i nije prepoznato. Sportska televizija promijenit će mnoge odnose na hrvatskom medijskom nebu, istaknuo je Čop.

 

 

 

Izvor: HRT

Autor: Sat Multimedia

Dodaj komentar

Molimo držite se teme članka. Neumjesni komentari biti će izbrisani bez prethodne najave. Vašu e-mail adresu nećemo objavljivati niti koristiti u marketinške svrhe.