Sajmovi / Fair

RSS

Konferencija Telecom Arena 2009

18.03.2009 0 komentara info arena

Konferencija Telecom Arena 2009

info

Zagreb , 18.03.2009.

Telecom Arena 2009 je regionalna konferencija o elektroničkim komunikacijama koja se po peti puta održava u zagrebačkom hotelu Westin. Konferencija se održava 18. i 19. ožujka u organizaciji Infoarena grupe, a pod pokroviteljstvom Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Središnjeg državnog ureda za e-Hrvatsku, Hrvatske agencije za poštu i elektroničke komunikacije, Udruženja za telekomunikacije pri HGK te Hrvatske udruge za razvoj informacijskog društva.

Neke od ovogodišnjih tema konferencije su pregled i perspektive telekomunikacijskog tržišta Hrvatske i regije, trendovi na telekomunikacijskom tržištu, njegov razvoj, regulacija i liberalizacija, digitalna i mobilna televizija i njihov razvoj i strategija, izazovi upravljanja korisnicima u telekomunikacijskom sektoru  i pogled investitora na telekomunikacijsku industriju. Glavni predavači i panelisti konferencije bit će državni tajnik Dražen Breglec, Boris Barjaktarović iz Ministarstva za telekomunikacije i informaciono društvo Republike Srbije, Gašper Gaćina predsjednik Vijeća Hrvatske agencije za poštu i telekomunikacije, Denis Kulišić, predsjednik uprave Odašiljača i veza, kao i Lars Backlund, potpredsjednik Teracom Swedena te Johan Karlsson iz Nokia Siemens Networks.   Konferencija je namijenjena svim sudionicima telekomunikacijske industrije, stručnjacima u području elektroničkih komunikacija, predstavnicima regulatornih tijela, državne i lokalne samouprave, poslovnih sektora i članovima uprava telekoma i IT sektora.   U sklopu konferencije danas će se održati okrugli stol na temu „Digitalna televizija i prelazak na digitalnu televiziju" na kojem će sudjelovati predstavnici Središnjeg državnog ureda za e-Hrvatsku.  Dodatne inormacije:

 

www.infoarena.hr/telecom2009

Autor: Sat Multimedia

Dodaj komentar

Molimo držite se teme članka. Neumjesni komentari biti će izbrisani bez prethodne najave. Vašu e-mail adresu nećemo objavljivati niti koristiti u marketinške svrhe.