HiFi - A/V

RSS

Poziv na Hi Fi UHO 2009

17.03.2009 0 komentara HiFi UHO

zvučnici

Izuzetna nam je čast pozvati Vas na veliko druženje na kojem će biti predstavljeni proizvodi i uradci koje su djelo hrvatskog znanja i ruku.
Ovaj do sada najveći ACCO projekt  plod je višemjesečnog planiranja i analiziranja, a nakon ispunjenih nužnih uvjeta napokon je postao i ostvariv. Druženje će se održati 09.05.2009. u trajanju od 10.00h do 22.00h na adresi Doma tehnike u Osijeku, Jurija Križanića 1. Velikoj priredbi za koju planiramo da postane tradicija na ovim prostorima dali smo naziv koji bi trebao lako ući "u uho" i učiniti ga prepoznatljivim,
Hi Fi umjetnici Hrvatske Osijek 2009. ili skraćeno Hi Fi UHO 2009.

 

Hi Fi UHO 2009. je veliko okupljanje audiofila sa naglaskom na druženje, ali ima i izložbeni karakter sa mogućnošću preslušavanja postavljenih sustava.
Tko ima pravo sudjelovanja?


Kao gosti i posjetitelji dobrodošli su svi, a kao izlagači pravo sudjelovanja imaju isključivo proizvođači i samograditelji iz naše zemlje, a njih se, uz one stare, posljednjih godina nakupilo popriličan broj. Ako razmislite koliko takvih proizvođača i samograditelja ima samo u Osijeku i Slavoniji, pa tome pridodajte cijelu lijepu našu, shvatit ćete o kojem se broju radi. Dakle, cilj nam je cjelokupno hrvatsko znanje i umijeće u ovoj najljepšoj profesiji/hobiju okupiti na jednom mjestu. Napominjemo da izložba nije ocjenjivačog karaktera, već je cilj isključivo promidžba domaćih proizvoda. Sustav u kojem želite predstaviti svoj proizvod/diy uradak može biti sastavljen od komponenti za koje znate da su dobar partner vašoj komponenti, ali bi najbolje bilo da u sustavu bude barem još jedna komponenta koja je domaćih ruku djelo, tj. kada bi se dva proizvođača/diyera udružila i svoje komponente predstavila u jednom zajedničkom sustavu. Također namjeravamo napraviti jedan sustav koji će bi sastavljen od komponenti renomiranih svjetskih proizvođača, ali na kojima su naši znalci napravili tweak, podigli na jedan viši nivo i učinili da komponenta zasvjetli u punom sjaju.


ACCO između ostalog priprema i jedan sustav iznenađenja koji će biti sastavljen od retro komponenti, a iz sigurnih izvora saznajemo da će sve komponente u retro sustavu biti starije od 80-tog godišta. U suradnji sa glazbenom školom "Franjo Kuhač" potvrđen je dolazak njihovih polaznika tako da ćemo imati priliku uživo poslušati glazbu mladih umjetnika. Naravno, tu će se naći ića i pića, za svakoga ponešto. Potrudit ćemo sa da Hi Fi UHO 2009. privuče pažnju šire javnosti putem medija - tv kuća, novina i Hi Fi časopisa. Očekujemo veliki odaziv događaju za koji se iskreno nadamo da će postati tradicija u audiofilskim krugovima. Ovaj tekst je samo uvod u ono što slijedi, a o svim ostalim pojedinostima bit ćete informirani tijekom sljedećih dana i tjedana.


Srdačan audiofilski pozdrav!

 

 

 

www.accosijek.com

Autor: Sat Multimedia

Dodaj komentar

Molimo držite se teme članka. Neumjesni komentari biti će izbrisani bez prethodne najave. Vašu e-mail adresu nećemo objavljivati niti koristiti u marketinške svrhe.