HiFi - A/V

RSS

Acoustic Preference

20.03.2009 1 komentara

Gracioso

Mariborska audio manufaktura Acoustic Preference d.o.o., koja je u proizvodnji vrhunskih audio sustava prisutna od 2001. godine (stereo i surround pojačala), ovih je dana na tržište lansirala novu gamu svojih proizvoda.

Radi se o zvučnicima serije Gracioso i Maestoso, koji se proizvode u malim serijama, što omogućava potpunu kontrolu svih ugrađenih komponenti i gotovih proizvoda. Njihovi zvučnici su iznimne kreacije posebnog dizajna za ljubitelje sa visokim zahtjevima oko kvalitete zvuka. Sve linije prepoznatljive su po unikatnom dizajnu i izboru najekskluzivnijih vrsta masivnog drveta i furnira za kućišta i stalke. Glazboljupci koji traže vrhunsku reprodukciju zvuka, cijenit će njihov ujednačen, dinamičan i prirodan zvuk. Ugrađene zvučničke jedinice su Morel, a materijal za skretnice je Mundorf, srebrno interno ožičenje i vrhunski WBT konektori, daju na znanje, da se radi o brižljivo promišljenim High-End zvučnicima. Stvoreni su sa ciljem, da pruže veliko zadovoljstvo njihovim vlasnicima, pa se između ostaloga  polagalo puno pažnje svim detaljima, kao na primjer zasebni magnetni sistem stavljanja zaštitnih mrežica.

Linija zvučnika Gracioso izrađena je od masivnog drveta najkvalitetnijih vrsta oraha koji su finalno obrađeni voskom što daje zvučnicima poseban prirodan izgled , te omogućava lako održavanje unutar njihova radnog vijeka. Zvučnici iz serije Maestoso konačno nude mogućnost, da se u interijer sa antiknim namještajem uklopi i najnovija tehnologija iz audio domene.

 

www.acoustic-preference.com

 

Autor: Sat Multimedia

Komentari

Rss feed komentara Dodaj komentar
Mephisto 26.03.2009 @ 10:32

Ovi zvučnici izgledaju predobro. Znaju slovenci napraviti dobru stvar...

Dodaj komentar

Molimo držite se teme članka. Neumjesni komentari biti će izbrisani bez prethodne najave. Vašu e-mail adresu nećemo objavljivati niti koristiti u marketinške svrhe.