Erotika

RSS

Upoznajte najnovije položaje

21.06.2009 0 komentara Sex, Porno, Erotika


Upoznajte najnovije položaje!

Ako želite i u seksu ići u korak s vremenom, predstavljamo vam nove položaje, koje još niste isprobali.

 

Križ

 Žena leži na leđima, a muškarac legne na nju u dijagonali tako da čine križ. Ona malo raširi noge i dozvoli da njegov penis prodre u njeno međunožje. Muškarac se nježno pomiče, a ona može kontrolirati njegove pokrete rukama na njegovoj stražnjici. Također žena može prstima nadraživati njegov analni otvor. Položaj je moguće izvesti i obrnuto, tako da je žena gore.

 

position9

Škare (Cuissade)

 Položaj je dobio ime po francuskom izrazu 'cuisse', koji znači bedro. Partneri leže jedan do drugoga na leđima. Žena podigne svoju desnu nogu na njegovo lijevo bedro. Svoju lijevu nogu namjesti pod njegovu desnu nogu. Položaj je vrlo intiman, jer omogućava zagrljaje i poljupce. Izvoditi se može i tako da ste okrenuti jedno nasuprot drugome.

position3 

Od glave do pete

 Ovaj je položaj najlakše izvesti tako da muškarac legne na krevet ispruženih nogu, a partnerica sjedne u njegovo naručje tako da su noge istegnute prema njegovoj glavi. Zatim se još sama nagne unatrag, a njen položaj neka bude povišen, stoga bi bilo najbolje da pod leđima ima dva jastuka koji su smješteni između partnerovih nogu. Obzirom da se ne mogu vidjeti ravno oči u oči, sva pažnja će biti usmjerena na penis i vaginu koju žena pomiče kružno.

 

position6

Položaj na boku

 Ljubavnici leže na boku jedan nasuprot drugog. Ovaj položaj je vrlo dobar za zajedničku masturbaciju. Žena jednostavno položi višu nogu na partnerov bok i obuhvati ga njome. Zagrliti ga može objema rukama i nogama. Dok je njegov penis u njenoj vagini, ona ga gornjom nogom potiskuje prema sebi što omogućava dublju penetraciju.

position7 

Plivanje

 Muškarac legne na leđa i blago raširi ispružene noge. Žena legne na njega cijelom dužinom tijela. Tijekom penetracije žena se opire o ruke i klizi po njegovom tijelu gore i dolje, što joj omogućava i kontrolu nad tempom cjelokupnog seksa. Položaj omogućava i neposrednu stimulaciju klitorisa, pa ga neke žene zaista obožavaju.

 

Misionarski položaj na drugačiji način

 Zamislite standardni misionarski položaj, kada je muškarac na ženi. Sada okrenite muškarca u drugom smjeru, dakle da ima stopala kod njene glave, a glavu među njenim stopalima. Ako penetracija nije moguća, žena može muškarcu masirati penis među svojim bedrima. Na dohvat ruke je i njegova stražnjica s kojom se može malko poigrati dok on miluje njezina stopala.

 position8

Položaj za snažne muškarce

 Muškarac stoji i drži svoju partnericu tako da ga ona može zagrliti oko struka nogama. Rukama se opire o njegova ramena te se tako sa sve četiri odguruje gore i dolje. Muškarac joj može pomoći tako da ju drži za bedra ili stražnjicu. Obzirom da je za ovaj položaj neophodna i fizička snaga, preporučamo ga parovima u kojima je muškarac dovoljno snažan, jer bi u suprotnom slučaju nedužna erotska igra mogla dovesti do ozljede leđa. Da bi stvari dodatno olakšali, možete nasloniti partnericu leđima o zid.

position1 

 Seksi svijeća

 Pri ovom odvažnom položaju žena najprije napravi svijeću i izdigne noge tako da koljena potisne prema bradi. Dakle napravi malo 'krivlju svijeću'. Muškarac se postavi tako kao da sjeda za stol, dakle svoj penis savije prema dolje i izvede penetraciju. Tijekom seksa se pomiče gore i dolje, pri čemu mu i žena može pomoći tako da kontrolira njegove pokrete svojim nogama, jer joj partner sjedi na stražnjoj strani bedara. Da biste si olakšali ovaj položaj, možete upotrijebiti i kakav stol, fotelju ili kauč, na koji neka žena pri držanju svijeće nasloni svoju trticu.

 

position5

 

 

 

 

 

 

Izvor: Sexation

Autor: Ana Posavi

Dodaj komentar

Molimo držite se teme članka. Neumjesni komentari biti će izbrisani bez prethodne najave. Vašu e-mail adresu nećemo objavljivati niti koristiti u marketinške svrhe.