Erotika

RSS

8 vrućih zona: Pokažite joj da ste najbolji ljubavnik

25.11.2010 0 komentara Porno, Erotika, Seks

8 vrućih zona: Pokažite joj da ste najbolji ljubavnik

Oral

Da bi žene bile sretne i ispunjene u vezi ili u braku, vrlo je važno da i njene najskrivenije želje budu zadovoljene. Pogledajte koje erogene zone vaša draga ne bi željela da zaobiđete u ljubavnoj igri ukoliko ju želite dovesti do vrhunca i pritom skupiti više bodova za vaše želje i ono što vi želite da vam ona radi.

Vrat i grudi su erogene zone broj jedan kod žena

GRUDI - Dovedite ju do vrhunca obasipajući njene grudi poljupcima i nježnim dodirima. Ovakvi poljupci vrlo su senzualni jer veoma uzbuđuju što će vam partnerica odmah i pokazati.

sex3

BOKOVI - Bokovi su vrlo važna erogena zona i za muškarce i za žene. Ženama najviše pašu nježni dodiri usana na ovom dijelu, jer je to vrlo osjetljiva zona.

KOLJENA - Možda vam do sada nikada nije palo na pamet poljubiti vašu partnericu u predjelu koljena (sat-multimedia.hr). To vam je velika greška, jer poljubac na tom dijelu tijela predstavlja potpuno čulno uživanje. Ovakvim nježnostima započet ćete vrlo buran intimni čin.

STOPALA - Stopala su idealna za milovanja. Samo jedan poljubac na ovom dijelu tijela bit će dovoljan da raspali njene najskrivenije fantazije. Ljubite partnericu nježno po cijelim stopalima i vrlo brzo ćete vidjeti rezultat.

Sex

VRAT - Vrat je idealno mjesto za poljupce, jer je jedan od najosjetljivijih dijelova tijela. Dobro ovlažite usne i nikako se nemojte zadržavati na jednom mjestu duže od nekoliko sekundi. Neka vaše usne klize po cijelom njenom vratu. Dodatni bonus će vam biti ako upotrijebite vršak jezika i krenete prema stražnjem dijelu vrata. Na početku poljupci neka budu nježni i lagani, a kasnije pojačajte tempo.  

www-sex-com

NADLAKTICA - Prelijetanje nježnim dodirima usana preko unutrašnje strane nadlaktice predstavlja vrlo intenzivne ljubavne dodire, od kojih će vašu partnericu sasvim sigurno obuzeti jeza. Tu se nalazi veliki broj nervnih završetaka, zbog čega je ovaj dio vrlo važna erogena zona.

BEDRA - Kada ćete ju poljubiti u predjelu bedara, osjetit će se kao da se nalazi na sedmom nebu (sat-multimedia.hr). Ovi poljupci spadaju u fatalne dodire, koje nikog ne ostavljaju ravnodušnima.

BUTINE - Da bi doživjela orgazam, usmjerite se na lagano ljubljenje po unutrašnjem dijelu butine tako što se nećete dugo zadržavati na jednom mjestu. Pošto je ovaj dio tijela izuzetno osjetljiv, možete ljubavnu igru započeti i poljupcima preko odjeće.

Nadamo se da ćete isprobati neke, ili sve savjete i pokazati vašoj partnerici kakvog zapravo ljubavnika ima. Nakon što jednom odigrate prave poteze sva vrata će vam biti otvorena i više nećete imati sušna razdoblja u vašem krevetu.

Autor: Sat Multimedia

Dodaj komentar

Molimo držite se teme članka. Neumjesni komentari biti će izbrisani bez prethodne najave. Vašu e-mail adresu nećemo objavljivati niti koristiti u marketinške svrhe.